Så fungerar Docky Marin båtlyft

Docky Marin tillverkar och säljer en prisvärd och miljösmart båtlyft som gör att du hissar upp din båt i luften istället för att ha den kvar i vattnet. Detta gör att du slipper både kostnaden och jobbet med bottenmålning. Det behövs helt enkelt inte. Du gör naturligtvis även en stor insats för miljön då giftiga bottenfärger ej längre är nödvändiga.

Vår båtlyft är en unik pontonkonstruktion och passar alla båtar med en totalvikt upp till 2000 kg. Det enda du behöver är en båt och en bryggplats för lyften. Konstruktionen som är både stabil och robust är konstruerad för vårt nordiska klimat.

Enkelhet

Du vinschar upp båten - för hand eller med en batteridriven vinsch - som sedan ligger säkert på lyften och därefter kan du i lugn och ro packa i och ur. Båtlyften har lång livslängd, är inte dyr att installera och har låga servicebehov och -kostnader.

Spara pengar

Slipp höga kostnader för både bottenmålning och vinterförvaring. Med Docky Marins båtlyft behöver du inget av det!

Miljövänligt

Slipp både kostnaden och jobbet med bottenmålning. Det behövs helt enkelt inte! Du gör naturligtvis även en stor insats för miljön då giftiga bottenfärger inte längre är nödvändiga

Vinterförvaring

Med våra nya täckställningar är båten skyddad året runt. Förvara båten på lyften året runt och använda båten hela den isfria tiden på året. Detta medför även platsbesparing på land. Värdeminskningen på båten blir minimal då den inte blir tärd av snäckor och andra föroreningar som normalt sliter på botten, motordrev och trimplan. Du får ett bättre andrahandsvärde på din båt. Dessutom spar man arbetstid man lägger ner på båten.

Tillbehör

Till båtlyften har vi även utvecklat några användbara tillbehör – för ett ännu enklare båtliv!

Teknisk data

Se och ladda hem ritning och datablad.

Vill du veta mer? Vi hjälper dig!