Om Docky Marin

Docky Marin är ett teknikföretag som jobbar med marina miljövänliga lösningar med lokal produktion och utveckling i Trosa strax söder om Stockholm.

Vår vision är att ”Vi vill skapa ett enkelt, miljövänligt och säkert båtliv som ger enfrihetskänsla till båtägaren”.

Vi är unika genom att kunna erbjuda en svensktillverkad mönsterskyddad båtlyft utvecklad med vårt nordiska klimat i åtanke. Vår konstruktion gör att vi kan sälja våra båtlyftar utan några dyra installationskostnader.

Att erbjuda en produkt på marknaden som ger en klar miljöfördel genom minskade bränsleutsläpp samt slopa användandet av bottenfärg är kanske det viktigaste för oss.

Men det är likaså primärt att vi utvecklar produkter som gör att du kan använda din båt på ett enklare och säkrare sätt och dessutom året runt. Du sparar din och din familjs tid till annat och kan njuta av en längre båtsäsong!

Vi ligger i kuststaden Trosa 45 minuter söder om Stockholm där vi har försäljning, demo lyftar, produktion och utveckling.

Har du frågor, vill veta mer eller är du bara nyfiken på oss och våra produkter tveka inte att kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig inom kort.